DÉ OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR VAN AMSTERDAM EN OMGEVING!

Wie kiest voor het beroep rij-instructeur, kiest bewust voor de opleiding voor één van de mooiste beroepen waarin de standaardwaarden zijn:

• zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
• zelf (mede) te bepalen werkdagen en -tijden
• interactief werken met mensen
• goed verdienen
• het gebruik van een gedegen en prachtige (les)auto.

Verkeersschool Nelen leidt mensen uit de regio Amsterdam op voor alle categorieën rij-instructeur en -instructrice.

RIJ-INSTRUCTEUR WORDEN? EIGEN RIJSCHOOL BEGINNEN?

OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR VOLGENS ALLE RECENTE EISEN VAN HET IBKI!

Dus je vindt het leuk om met mensen om te gaan en ze te leren rijden? Dan is dit beroep echt iets voor jou!

Lees verder »

KWALITATIEVE RIJ-INSTRUCTEUR OPLEIDING

De opleiding rij-instructeur van Verkeersschool Nelen wordt gegeven door vakdocenten die zich professioneel bezighouden met kwalitatief hoogwaardige…

Lees verder »

BEGIN JE EIGEN RIJSCHOOL

Je kunt na het afronden van de opleiding zelfs een eigen rijschool starten! In onze opleiding is standaard de module opgenomen: Hoe start en behoud ik een rijschool?

Lees verder »

ALLE RIJ-INSTRUCTEURS OPLEIDINGEN BIJ NELEN

Bij Verkeersschool Nelen leiden wij je op tot rij-instructeur voor categorie B, categorie C/D en categorie BE of CE.

BAANINTENTIE VAN UWV

Soms vraagt een gemeente of UWV om een baanintentie. Gezien de sterke groei in de markt en het enorme tekort aan rij-instructeurs, geven we die voor deze opleiding af!

DEEL DEZE INFORMATIE

Vind je dit leuke informatie en wil je het delen op social media? Ga gerust je gang, de knoppen hiervoor vind je onderaan de pagina.

DE VOORDELEN BIJ DE OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR BIJ VERKEERSSCHOOL NELEN

Wie kiest voor een rij-instructeur opleiding bij Verkeersschool Nelen ervaart veel voordelen.

  • Erkende opleiding en docenten: door diverse branchekwalificatie instituten erkende, kwalitatief hoogstaande opleiding en docenten.• zelf (mede) te bepalen werkdagen en -tijden.
  • Keuze in soort opleiding: u heeft de keuze uit een standaardopleiding of snelopleiding, met meerdere instroommomenten per jaar.
  • Online vragenbank: wij werken met een online vragenbank waar ook thuis mee geoefend kan worden zodat u goed voorbereid op examen gaat.
  • Gespreide betaling: van de totale opleidingskosten. Dus geen betaalpieken op onverwachte momenten zoals bij de aanvraag van examens, uitreiking boekenpakketten, rijlessen etc.
  • Stageplaats gegarandeerd: stages worden verzorgd door speciaal daarvoor opgeleide stagementoren van verkeersschool Nelen

Verkeersschool Nelen leidt mensen uit de regio Amsterdam op voor alle categorieën rij-instructeur en -instructrice.

EEN VOLLEDIGE OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR IN AMSTERDAM

De opleiding rij-instructeur van Verkeersschool Nelen wordt gegeven door vakdocenten die zich professioneel bezighouden met kwalitatief hoogwaardige opleidingen. We hebben een reguliere opleiding (op de zaterdag), maar ook een spoedopleiding (2 keer per week op dinsdagen en vrijdagen).

Je bent vanaf de eerste dag niet alleen omgeven door een vakkundig en zorgzaam team van specialisten voor jouw opleiding rij-instructeur, maar je bevindt je tevens in onze verkeersschool, waarbij je omringd bent door professionele rij-instructeurs die jou graag deelgenoot willen maken van hun liefde voor jouw toekomstige beroep.

START EEN EIGEN RIJSCHOOL NA DE OPLEIDING VAN NELEN

Je kunt na het afronden van de opleiding zelfs een eigen rijschool starten! In onze opleiding is standaard de module opgenomen: hoe start en behoud ik een rijschool?

De opleiding van Verkeersschool Nelen voldoet aan de nieuwste exameneisen. Onze docenten worden regelmatig bijgeschoold en zijn aanwezig bij overleg met examinatoren om van gedachten te wisselen over de uitvoering van de examens. Niet voor niets noemt men Verkeersschool Nelen: “Het succescentrum voor rij-instructeurs”!

DE EXAMENS

Verkeersschool Nelen behaalt met de opleiding rij-instructeur een hoog slagingspercentage.

Het bewijs hiervan wordt jaarlijks door IBKI verstrekt aan de opleidingsinstituten. IBKI is de door de minister van Verkeer en Waterstaat aangewezen instantie welke als enige in Nederland de examens rij-instructeur mag afnemen. De examens worden het gehele jaar door afgenomen waardoor ieder examen op het juiste moment kan worden ingedeeld in Zaandam bij IBKI of op onze locatie in Amsterdam bij Verkeersschool Nelen.

Voordeel van deze oproepplaats is dat u nooit ver hoeft te reizen voor de praktijklessen.

GESLAAGD VOOR DE OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR?

Nadat u bent geslaagd voor het laatste examen van de opleiding rij-instructeur (m/v) bent u officieel rij-instructeur/trice. U ontvangt van IBKI het uitslagformulier en een WRM-instructeurspas. Met de instructeurspas kunt u, bij controles, aantonen dat u rijles mag geven. Van Verkeersschool Nelen ontvangt u tevens een certificaat.

U mag nu dus officieel rijles gaan geven. U kunt daarvoor in dienst gaan bij een rijschool, maar u kunt ook een eigen rijschool starten. Als u een eigen autorijschool gaat beginnen dient u zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en bij het CBR. U heeft het behaalde WRM-certificaat daarbij nodig. Tijdens de opleiding wordt u volledig op de hoogte gebracht van de te volgen procedures. Dit is een exclusieve toevoeging van Verkeersschool Nelen om u nog beter op uw toekomst voor te bereiden.

MEER INFORMATIE

Voor uitgebreide opleidingsinformatie en prijzen, vraag meer informatie aan via de knoppen op deze pagina. Of bel Nelen Amsterdam op 020 – 6633 773. 

Je kunt Verkeersschool Nelen bellen om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek. Je zit dan nog nergens aan vast. Wij besteden graag aandacht aan al jouw vragen zodat je goed voorbereid bent en een weloverwogen keuze kunt maken.