OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR VRACHTWAGEN OF BUS (C OF D)

Ook voor de categorieën vrachtauto (C) en bus (D) verzorgt Verkeersschool Nelen de rij-instructeurs opleidingen. Met certificaten voor deze categorie verruim je jouw kennis en vergroot je de doelgroep waarop je kunt richten.

De beste garantie om vlot te slagen zijn docenten die de instructeurstaal spreken en die weten waar uw belangen liggen. Bij Verkeersschool Nelen bent u omringd door professionele rij-instructeurs die u meer dan graag deelgenoot willen maken van hun liefde voor uw toekomstige beroep.

Meer weten over de opleiding rij-instructeur voor vrachtwagen of bus? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande knoppen.

OPLEIDING FASE 1, 2 EN 3

FASE 1A (Theorie van de rijtaak)

30 minuten, 25 meerkeuzevragen

  • het resultaat is voldoende bij 18 vragen goed.
  • de geldigheid van een voldoende resultaat is 12 maanden.
  • onbeperkt herkansen.

FASE 1B (Eigen rijvaardigheid)

cat. C/D, 75 minuten

  • de geldigheid van een voldoende resultaat is 12 maanden.
  • onbeperkt herkansen.

Als je een voldoende haalt voor een volledige fase 1 krijg je een WRM-certificaat met daarop ‘STAGEPAS’. De geldigheid van deze pas loopt af 10 maanden na het halen van de volledige fase 1.

FASE 3 (Voorbereiding en stage)

Als het examen Fase 1 met goed gevolg is afgelegd, krijgt u een tijdelijke ontheffing van het ministerie van Infrastructuur en milieu . Daarmee moet u onder begeleiding van een stagementor praktijklessen geven. Dit betekent dat u minimaal 20 uren stagelessen geeft. De stage is bij Verkeersschool Nelen gegarandeerd.

EXAMEN

De opleiding sluit af met een examen, dat wordt afgenomen door IBKI, het officiële exameninstituut voor de Nederlandse rijschoolwereld.

STARTDATA

In overleg.

EEN VOLLEDIGE OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR C OF D IN AMSTERDAM

De opleiding rij-instructeur van Verkeersschool Nelen wordt gegeven door vakdocenten die zich professioneel bezighouden met kwalitatief hoogwaardige opleidingen. We hebben een reguliere opleiding (op de zaterdag), maar ook een spoedopleiding (2 keer per week op dinsdagen en vrijdagen).

Je bent vanaf de eerste dag niet alleen omgeven door een vakkundig en zorgzaam team van specialisten voor jouw opleiding rij-instructeur, maar je bevindt je tevens in onze verkeersschool, waarbij je omringd bent door professionele rij-instructeurs die jou graag deelgenoot willen maken van hun liefde voor jouw toekomstige beroep.

START EEN EIGEN RIJSCHOOL NA DE OPLEIDING VAN NELEN

Je kunt na het afronden van de opleiding zelfs een eigen rijschool starten! In onze opleiding is standaard de module opgenomen: hoe start en behoud ik een rijschool?

De opleiding van Verkeersschool Nelen voldoet aan de nieuwste exameneisen. Onze docenten worden regelmatig bijgeschoold en zijn aanwezig bij overleg met examinatoren om van gedachten te wisselen over de uitvoering van de examens. Niet voor niets noemt men Verkeersschool Nelen: “Het succescentrum voor rij-instructeurs”!

TOELATINGSEISEN RIJ-INSTRUCTEUR VRACHTWAGEN OF BUS

GELDIGE BEVOEGDHEIDSPAS

Voor rij-instructeurs.

RIJBEWIJS

U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B en C of B en D.

MEER INFORMATIE

Voor uitgebreide opleidingsinformatie en prijzen, vraag meer informatie aan via de knoppen op deze pagina. Of bel Nelen Amsterdam op 020 – 6633 773.

Je kunt Verkeersschool Nelen bellen om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek. Je zit dan nog nergens aan vast. Wij besteden graag aandacht aan al jouw vragen zodat je goed voorbereid bent en een weloverwogen keuze kunt maken.

PRIJZEN OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR

De actuele prijzen van de rij-instructeur opleiding categorie C of D kun je HIER terugvinden.