VERKEERSSCHOOL NELEN IS ER VOOR RIJLES IN PURMEREND EN OMGEVING!

Verkeersschool Nelen Purmerend is te vinden aan de Newtonstraat 75C, 1446 VS te Purmerend (Baanstee Oost). De bushaltes Kelvinstraat en Korenstraat liggen op een paar honderd meter afstand lopen, langs verlichte paden. Met onze diverse VOORDEELpakketten voor bijvoorbeeld een B-rijbewijs (auto), zit er altijd wel iets bij wat bij je past. Kijk eens op deze pagina voor meer informatie!

AL JAREN GESPECIALISEERD IN DIVERSE OPLEIDINGEN

VAKOPLEIDINGEN

Verkeersschool Nelen is gespecialiseerd in vakgerichte opleidingen, zoals vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur en …

Lees verder »

MEER DAN ALLEEN RIJLES

Naast alle reguliere rijlessen, geven wij ook privéles in theorie maar ook rijopleidingen in faalangst of rijangst, rijtrainingen voor veilig en zuinig…

Lees verder »

DEEL NELEN

Vind je dit een leuke pagina? Deel hem gerust op social media, je vindt de knoppen onderaan deze pagina!

Lees verder »

COMPLEET AANBOD RIJLES IN PURMEREND

Bij Verkeersschool Nelen in Purmerend kan je terecht voor zowel theoriecursussen als praktijkopleidingen voor alle soorten rijbewijzen. Of je nu (vracht)autorijles wilt of motorrijles, wij bieden het aan. Voor het scooterrijbewijs of BE-rijbewijs hebben we zelfs snelle dagopleidingen. In de ochtend ben je aan het lessen en in de middag doe je examen. Dus in één dag je brommerrijbewijs of aanhangerrijbewijs voor de auto!

DE VAKOPLEIDINGEN VAN NELEN

Verkeersschool Nelen is gespecialiseerd in vakgerichte rijopleidingen, zoals vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur en buschauffeur. Ook voor specifieke opleidingen kun je bij ons terecht. Zo is onze dochter SAN Verkeersopleidingen al vele jaren actief als opleider voor rijinstructeur in alle categorieën.

DIVERSE SOORTEN RIJLESSEN

Naast alle reguliere rijlessen, geven wij ook privéles in theorie maar ook rijopleidingen in faalangst of rijangst, rijdtrainingen voor veilig en zuinig rijden, autorijles of motorrijles in het Engels, opfrislessen, proeflessen of rijdtrainingen.

JA, IK WIL GRAAG MEER WETEN!