VERKEERSSCHOOL NELEN IS ER VOOR RIJLES ALLE CATEGORIEN IN AMSTERDAM EN OMGEVING!

Verkeersschool Nelen Amsterdam is te vinden aan de Joan Muyskenweg 148 , 1114 AN te Amsterdam – Duivendrecht.

Met onze diverse VOORDEELpakketten voor bijvoorbeeld een B-rijbewijs (auto), zit er altijd wel iets bij wat bij je past. Kijk eens op deze pagina voor meer informatie! Er wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je gezocht!

AL JAREN GESPECIALISEERD IN DIVERSE OPLEIDINGEN

VAKOPLEIDINGEN

Verkeersschool Nelen is gespecialiseerd in vakgerichte opleidingen, zoals vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur en …

Lees verder »

MEER DAN ALLEEN RIJLES

Naast alle reguliere rijlessen, geven wij ook privéles in theorie maar ook rijopleidingen in faalangst of rijangst, rijtrainingen voor veilig en zuinig…

Lees verder »

DEEL NELEN

Vind je dit een leuke pagina? Deel hem gerust op social media, je vindt de knoppen onderaan deze pagina!

Lees verder »

COMPLEET AANBOD RIJLES IN AMSTERDAM

Bij Verkeersschool Nelen in Amsterdam kan je terecht voor zowel theoriecursussen als praktijkopleidingen voor alle soorten rijbewijzen. Of je nu (vracht)autorijles wilt of motorrijles, wij bieden het aan. Voor het scooterrijbewijs of BE-rijbewijs hebben we zelfs snelle dagopleidingen. In de ochtend ben je aan het lessen en in de middag doe je examen. Dus in één dag je brommerrijbewijs of aanhangerrijbewijs voor de auto!

DE VAKOPLEIDINGEN VAN NELEN

Verkeersschool Nelen is gespecialiseerd in vakgerichte rijopleidingen, zoals vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur en buschauffeur. Ook voor specifieke opleidingen kun je bij ons terecht. Zo is onze dochter SAN Verkeersopleidingen al vele jaren actief als opleider voor rijinstructeur in alle categorieën.

DIVERSE SOORTEN RIJLESSEN

Verkeersschool Nelen wil voor iedereen rijlessen mogelijk maken. Naast alle regulieren lessen vinden wij het belangrijk om ieder de aandacht te schenken die hij of zij nodig heeft. Zo is het mogelijk om privé theorie lessen te volgen. Schenken wij aandacht aan faal en/of rijangst. Geven wij rijtrainingen voor veilig en zuinig rijden. Ook ben je bij Nelen aan het juiste adres voor auto en motorijlessen in het Engels, opfrislessen, proeflessen en rijtrainingen.