Rijinstructeur worden, rijinstructeursopleiding, eigen rijschool beginnen, opleiding bij Verkeersschool Nelen Amsterdam en SAN Verkeersopleidingen bv

Dé Opleiding Rijinstructeur van Amsterdam!

Rij-instructeur worden? Eigen rijschool beginnen?

Opleiding Rij-instructeur volgens alle recente eisen van het IBKI !

Wie kiest voor het beroep rij-instructeur, kiest bewust voor de opleiding voor één van de mooiste beroepen waarin:
-zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
-zelf (mede) te bepalen werkdagen en –tijden
-interactief werken met mensen
-goed verdienen
-het gebruik van een gedegen en prachtige (les)auto
standaardwaarden zijn.

Wij leiden op voor alle categorieën rij-instructeur/trice.

Dus vind je het leuk om met mensen om te gaan en ze te leren rijden en ben je in het bezit van een rijbewijs, dan is dit beroep echt iets voor jou!

De opleiding rij-instructeur van Verkeersschool Nelen (door dochterbedrijf SAN Verkeersopleidingen) wordt gegeven door vakdocenten die zich professioneel bezighouden met kwalitatief hoogwaardige opleidingen. We hebben een reguliere opleiding (op de zaterdag), maar ook een spoedopleiding (2 x p/w op dinsdagen en vrijdagen).

Je bent vanaf de eerste dag niet alleen omgeven door een vakkundig en zorgzaam team van specialisten voor jouw opleiding rij-instructeur, maar je bevindt je tevens in onze verkeersschool, waarbij je omringd bent door professionele rij-instructeurs die jou meer dan graag deelgenoot willen maken van hun liefde voor jouw toekomstige beroep.

Je kunt na het afronden van de opleiding zelfs een eigen rijschool starten! In onze opleiding is standaard de module opgenomen: Hoe start en behoud ik een rijschool?
De opleiding van Verkeersschool Nelen voldoet aan de nieuwste exameneisen. Onze docenten worden regelmatig bijgeschoold en zijn aanwezig bij overleg met examinatoren om van gedachten te wisselen over de uitvoering van de examens.

Niet voor niets noemt men Verkeersschool Nelen: “Het Succescentrum voor Rijinstructeurs”!

Voor uitgebreide opleidingsinformatie,  bel Nelen Amsterdam op 020-6633 773 of Purmerend op 0299-223377 of kijk op  www.sanbv.nl.

Je kunt ook  Verkeersschool Nelen bellen om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek. Je zit dan nog nergens aan vast. Wij besteden graag aandacht aan al jouw vragen zodat je goed voorbereid bent en een weloverwogen keuze kunt maken.

Soms vraagt een gemeente of UWV om een baanintentie. Mede gezien de groei in de markt, geven we die voor deze opleiding gerust af!

Vind je dit leuke informatie en wil je het delen op de social media? Ga gerust je gang, de knoppen hiervoor vind je rechtsboven.