Verkeersschool Nelen in Purmerend geeft rijles voor elk rijbewijs, zowel de theorie als praktijk.Rijlessen: Personenauto/bus, motor, brommer, - aanhanger Vrachtwagen, Autobus/touringcar - Vakbekwaamheid/code 95 - Nascholing Ook voor rijles in Volendam, Edam, Ilpendam, Zaandam, Landsmeer.

Vestiging Purmerend

Verkeersschool Nelen is er voor rijles in Purmerend en omgeving!

Openingstijden : dinsdag t/m vrijdag 8.30-17.00, zaterdag 8.30-13.00

Telefoon: 0299-223377 van maandag t/m vrijdag 8.30-17.00, zaterdag 8.30-13.00

Verkeersschool Nelen Purmerend is te vinden aan de Newtonstraat 75C, 1446 VS te Purmerend (Baanstee Oost). De bushaltes Kelvinstraat en Korenstraat zijn op een paar 100 meter afstand lopen langs verlichte paden.

Met onze diverse VOORDEELpakketten voor bijvoorbeeld een B-rijbewijs (auto), zit er altijd wel iets bij wat bij je past. Kijk eens op deze pagina voor meer informatie!

Compleet aanbod rijles

Bij Verkeersschool Nelen in Purmerend kan je terecht voor zowel theoriecursussen als praktijkopleidingen voor alle soorten rijbewijzen. Of je nu (vracht)autorijles wilt of motorrijles, wij bieden het aan. Voor het scooterrijbewijs of BE-rijbewijs hebben we zelfs snelle dagopleidingen. In de ochtend ben je aan het lessen en in de middag doe je examen dus in één dag je brommerrijbewijs of aanhangerrijbewijs voor de auto!

Wij verzorgen zowel theorie als praktijk voor het rijbewijs:

Al jaren gespecialiseerd in de diverse vakgerichte rijopleidingen
Verkeersschool Nelen is gespecialiseerd in vakgerichte rijopleidingen, zoals vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur en buschauffeur. Ook voor zeer specifieke opleidingen kun je bij ons terecht. Zo is onze dochter SAN Verkeersopleidingen al vele jaren actief als opleider voor rijinstructeur in alle categorieën.

Meer dan alleen rijles
Naast alle reguliere rijlessen, geven wij ook privéles in theorie maar ook rijopleidingen in faalangst of rijangst, rijtrainingen voor veilig en zuinig rijden, autorijles of motorrijles in het Engels, opfrislessen, proeflessen of rijtrainingen al dan niet in eigen auto. Met Verkeersschool Nelen ga je met dubbele zekerheid de weg op; niet alleen hebben we meer dan 35 jaar ervaring, wij zijn lid van brancheorganisatie BOVAG en aangesloten bij het BOVAG garantiefonds. Dat biedt zekerheden voor iedereen.

Voel je welkom om eens verder te neuzen op deze site voor informatie, langs te komen voor een kop koffie of te bellen voor meer informatie: 0299-223377.

Vind je dit een leuke pagina? Deel hem gerust op social media, je vind de knoppen rechtsboven!