Het NKC biedt nu voor alle camperaars een mooie actie. Na het volgen van een rijvaardigheidstraining met de camper bi Verkeersschool Nelen in Amsterdam en Purmerend, jarenlang flinke korting op de verzekering!

NKC Rijvaardigheidstraining / campertraining Purmerend en Amsterdam

Nieuw bij Nelen in samenwerking met de NKC: Rijvaardigheidstraining voor camperaars!

Ben je NKC-lid en wil je jouw camperrijvaardigheid verbeteren? Doe dan mee aan deze speciale campertraining die ontwikkeld is door de NKC en de BOVAG. Verbeter op één dag alle essentiële technieken en ga daarna met nog meer zelfvertrouwen met jouw camper de weg op.

Tijdens deze speciaal voor de camperaar ontwikkelde training leer je minimaal veertien bijzondere handelingen en komen diverse tests aan de orde. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Inparkeren, obstakels ontwijken, breedte en hoogte inschatten voor takken en bruggen, werking technologie (sensoren)
  • Ogen- , reactie en verkeerstest
  • Tips voor schadepreventie, bijvoorbeeld het voorkomen van hagelschade

De enige training die 100% op de camperaar gericht is!

Kosten terugverdienen?

Deze zeer complete training kost €249,- per camper. De training kan dus samen gevolgd worden! Dit is een bedrag dat je bovendien makkelijk terug kunt verdienen. Want rond je de training goed af, dan krijg je vijf jaar lang maar liefst 10% korting op de jaarpremie van de NKC Camperverzekering.

Het trainen gebeurt uiteraard met de eigen camper. De trainingen worden uitgevoerd op het terrein van Borchland in Amsterdam of op het terrein van EBS in Purmerend.

Reserveer snel een plek! Bel 020-6922223 of mail uw contactgegevens, het gewicht en het aantal zitplaatsen van de camper naar camper@nelen.nl.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor het rijden met mijn camper?

Maximaal gewicht camper      Maximaal aantal zitplaatsen (uzelf niet meegerekend) Rijbewijs
Tot 3.500 kilo      8 Rijbewijs B
Tussen 3.500 en 7.500 kilo      8 Rijbewijs C1
Meer dan 7.500 kilo      8 Rijbewijs C
nvt      8 tot 16 Rijbewijs D1*
nvt      Meer dan 16 Rijbewijs D

*Heeft u rijbewijs D1 en heeft de camper 8 tot 16 zitplaatsen? Dan geldt er een aanvullende eis. De camper moet dan korter zijn dan 8 meter. Als de camper langer is dan 8 meter, heeft u rijbewijs D nodig.

Over de NKC

nkcklein

De NKC is hét consumenten platform voor de (Europese) camperliefhebber! Zij informeert en inspireert hen en brengt hen met elkaar in contact. Daartoe (ver)bindt de NKC-camperliefhebbers aan zich op een bij die liefhebber passende wijze. Leden/camperaars koesteren en ontzorgen alsmede de (Europese) aanhang verbreden met nieuwe doelgroepen. Op deze manier speelt de NKC in op de vele veranderingen horend bij het huidig tijdsgewricht en behoeften die (jongere) generaties stellen aan de diversiteit en professionaliteit van een moderne consumentenvereniging. Zie www.nkc.nl voor meer informatie.

Vind je deze pagina leuk? Deel deze dan gerust via de social media. De knoppen vind je rechtsboven!